+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

MÓÓDNÍ OBLEČENÍ OD ZNAČKY MOODO

  09. 06. 2019      Different TV CZ / SK

 

MOODO

Изминаха само няколко седмици, откакто ви запознахме с наистина модерно нещо. Въведохме съвсем нова марка в нашия електронен магазин. Името му е едновременно от модното царство! Знаете ли каква марка е?

Може би някои от вас вече знаят. Някои от вас дори са я виждали. А някои от вас запалиха очите си, така че да е едно ново, модно нещо в гардероба ви. Е, добре! Няма да ви протягаме дълго. Дами и господа, нека представим нова марка модно облекло Moodo!

Марката Moodo е създадена преди десет години и се изкачи до върха на дамското облекло в Полша. В момента има повече от 130 магазина и поради такава популярност е и в чужбина. И така сме изключително щастливи, че бяхме първите, които ни го представиха в Чехия.

Moodo е производител на предимно дамски дрехи на много изгодни цени. Наистина можете да изберете от голямо портфолио от цветове, кройки и модни парчета, които ще ви изправят на колене.

ДРУЖЕСТВО ЗА МНОГО ЖЕНЕ

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече