info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Модни тенденции от Fashionweeks 2019

  06. 05. 2019      От модния свят

Какво ще носи тази година? Какви тенденции определя модната индустрия? Можем да го погледнем и да се вдъхновим на тазгодишните Модни седмици . За тези от вас, които пропуснаха тази година, имаме страхотна новина. Предоставяме ви най-важната информация от Милано, Париж, Ню Йорк, Лондон и Пилзен, специално от нашия магазин. Така че седнете и бъдете вдъхновени.

Седмица на модата в Париж

2019 Тенденции

Преди да отидем в конкретни видове, ще ви запознаем с основните общи аспекти на настоящите модни тенденции. Преди всичко, в момента има "в" богата декорация, ресни, точки и отпечатъци, пластмасови дъждобрани и други дрехи, изработени от този материал, както и естествени модели и животински мотиви или пастелни цветове и цветен стил. ние сме в продължение на 9 години под формата на модни маркови имена Мелиса или сега O чанта , а Desigual представлява животинския и дивия дизайн, накратко, различното е вечно.

Седмица на модата в Париж
 Седмицата на модата в Париж се проведе последната седмица през януари тази година. Там, където много от участниците са били свидетели на прераждането на дизайнерския подпис на тънък шивашки и супер къси рокли, които са били насочени към новия легион от хиляди годишни клиенти. На други места в града Гучи направи своя парижки дебют, Шанел избяга на плажа и Луис Вуйтон се върна в бъдещето. И така, какво казва Парижката седмица на модата тази година? Това определено е лагер за свободното време. Можете да намерите такова яке във формата на марка Moodo. Това, което определено си струва да споменем, са шортите за колоездене. Тази модна тенденция може да изглежда малко над линията, но с ръка върху сърцето, казахте ли го дори след връщането на бъбреците? 

 шорти за колоездене 

Седмица на модата в Ню Йорк

 Седмицата на модата тази година в Ню Йорк беше втората седмица на февруари и отново беше изпълнена с изящни модни вдъхновения. Животните дизайни, връщането на пачуърковия дизайн, тихите цветови комбинации определено си струва да бъдат споменати. Като жълто с оранжево или червено с розови или случайни костюми. Що се отнася до животинските мотиви, истинската животинска кожа може да изглежда извън стила, но носенето на животни, вдъхновени от животни, със сигурност не е така. Животинските модели винаги ще се носят и носят. От реалистични питонови подпори и леопардови кожи до свободно вдъхновени версии в гама от сладки цветове като розово, лавандулово и бананово жълто. 

животински модели
Седмица на модата в Лондон

Лондонската седмица на модата се проведе през февруари за третата седмица. Точно след седмицата на модата в Ню Йорк. Orange беше новият чернокож в Ню Йорк, но червеният цвят спечели в Лондон. Символиката на любовта, страстта, огъня, кръвта и дявола. Разбира се, в Лондон имаше характерен кариран модел, който е типичен за британците. А също и черната кожа.

кариран модел

 Седмица на модата в Милано 
 Миналата седмица на модата се проведе миналата седмица през февруари. Модели, модели, модели - Това е основната модна тенденция на Миланската седмица на модата и не се притеснявайте да ги комбинирате. Други трябва да са мрежести мрежи или мрежести мрежи, но нека не забравяме и безсмъртните точки с различни размери, а също така трябва да споменем и тенденцията на "Plastic Fantastic", с която от години се занимаваме по различен начин. 

модели

В следващия клип ще представим 3 топ "Pilsen" облекла, които са обект на тенденции, вдъхновени от Fashion Weeks 2019!

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече