-20 % - GAP + UA с код 20EXTRA Свършва за 71 часове 9 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Модни кецове. Какво да носите през есента?

  25. 09. 2020      От модния свят

Забравете скучните, сгушени „маратонки“, сега маратонките, които улавят думи като екстравагантност, елегантност и усмивка, са в центъра на вниманието! Кецове, които можете смело да носите не само на любимите си дънки, но и на нови рокли или стилни поли.

Световните марки, които ще намерите в нашия електронен магазин, се конкурират не само в дизайна, но и в комфорта, който обувките, разбира се, трябва да ви осигурят на всяка стъпка. А кои са нашите типове, които определено не трябва да пропускате в кутия за обувки и за какво да ги носите? Това са най-добрите, които мислим!

Познайте маратонки за дънки и рокли

Фини и незабележими детайли могат да бъдат намерени във всеки модел маратонки Guess , които не е нужно да се страхувате да комбинирате на практика с някой от тоалетите си, защото те винаги ще го направят перфектен.

Опитайте ги с макси роклята Desigual , върху която просто трябва да хвърлите вечна кривина от изкуствена кожа . Можете да завършите цялото с бъбрек, който все още е един от аксесоарите, и изведнъж имате страхотна комбинация за работа, за среща с приятели и романтична вечер за двама.

Но ако не сте фен да носите маратонки, за да се обличате, можем да препоръчаме дънки и пуловер от същата марка , стилна раница и за по-студени вечери, например хубав шал Moodo , който можете да хвърлите през раменете си, когато се разхождате из града.

Екстравагантност или минимализъм

Всеки от нас обича нещо различно. И въпреки че се казва, че в простотата има скрита красота, защо не се изненадате от нещо, което обкръжението ви не би очаквало от вас? Опитайте се да се вмъкнете в екстравагантните маратонки Replay и да видите колко възхитени погледи ще привлечете.

Можете да ги допълвате с по-прилични модели дънки, тениски, пуловери и суичъри, а също така ще изглеждат чудесно на едноцветни рокли. Обикновено ще намерите повдигната платформа между тях, така че винаги ще ходите малко на високия си крак.

Марката Tommy Hilfiger ще ви предложи и двата варианта, поразителния и непропускаем, както и дискретния. Например нашият тип са уникални маратонки „чорап“, които са толкова леки, гъвкави и удобни, че едва ли ги усещате на крака, а освен това изглеждат страхотно, какво повече бихте искали от обувки.

Вечни кецове с максимален комфорт

И ето го! Искате ли маратонки, които не се поддават на модните тенденции, ще бъдат практични, подходящи за ежедневно и целодневно ходене, невероятно меки и всяка стъпка в тях ще бъде като облак?

Това е Skechers ! Обувки с уникална патентована " Memory Foam ", благодарение на която тези маратонки са преместени на най-високо ниво на комфортната стълба. Ще намерите сред тях по-спортни, но и модни дизайни, така че те ще спечелят не само краката ви, но и сърцето ви. Просто се плъзнете в тях и тръгнете.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?