+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модни гащеризони

  11. 04. 2019      От модния свят

Общото е модно парче
на когото казвам, че имам вкус.

Престилката е хит за модния свят в продължение на няколко сезона. За някои жени това все още е неразбрана част или голямо неизвестно. Ако изглежда непрактично? Страхувате ли се, че ще изглеждате като бебе в гащеризон или луд в пижамите? Позволете си да се заблуждавате и да бъдете вдъхновени от нашите приноси. Няма да съжалявате! В допълнение, ние ще ви консултираме какви обувки и аксесоари да комбинирате ... :-)

Комбинезони панталони могат да достигнат до глезените им, но това не е необходимо. Особено в горещите летни дни ще оцените кратката версия на Kraťata. Смисълът на гащеризона е, че те са удобни, ефирни и предимно без закопчалки.

прекомерно Desigual

Ако сте любител на по-елегантни модели , поразителни цветови комбинации и привличащи погледа дизайни, ще бъдете възхитени от облеклото Desigual . Раменни колани, асиметрични, вратовръзка, можете да избирате по желание. Всеки е различен, но те имат едно общо нещо. Те са просто топ модели за този сезон.

прекалено Desigual

прекалено Desigual

Но ако искате да покажете краката си, опитайте шортите на хипи стил с цветна бродерия. Всяка жена процъфтява в такива гащеризони.

Desigual overal

гащеризон Calvin Klein

Прекалено ли е Desigual за "пустинята" за вас? Предпочитате ли простота, спортен стил и лесна комбинация? Не се притеснявайте, има хубави и вечни гащеризони за Калвин Клайн, за да се вмъкнете и вече не искате да излитате.

Иконизираните логотипи, памучни дизайни и прости, удобни разфасовки са подходящи за всяка жена и се правят до лятото. Можете да изберете бяло, черно или розово, с или без презрамки.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече