Extra намаление 10 % с кода EXTRA10 на всички продукти!Свършва за 31 часове 22 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

MÓDNÍ DOPLŇKY CALVIN KLEIN

  04. 03. 2019      Different TV CZ / SK

КАЛВИН КЛЕЙН

През този сезон Калвин Клайн реши да даде на продуктите си ярки нюанси на цвят.

Основните са фуксия и розово . Защо тези цветове? Доста проста е, пасва идеално на всичко. Каквито и да са дрехите ти Ако сте брюнетка, брюнетка или блондинка, нищо не е проблем. Винаги ще е наред и най- вече ще ви подхожда.

Calvin Klein традиционно се предлага с много популярни чанти, шалове и бейзболни шапки , които сте харесали особено . Ако се съсредоточим повече върху чантите, имаме уникална и нова форма. Това е красива чанта с много функции. Можете да го носите чисто в ръката си или да го поставите елегантно през рамо (като кръстосано тяло). Тази красива чанта има безброй предимства, така че не забравяйте да разгледате видеото. Simča ще ги изброи всички за вас. И това има!

В допълнение към гореспоменатите чанти, тази година колекцията разполага и с двустранни колани. Това е предстоящо явление, за което със сигурност ще чуете. Ще чуете за тях особено в нашето видео, затова слушайте внимателно, но и гледайте колко са прекрасни. У нас това беше любов от пръв поглед!

И ако се интересувате от други новини, кликнете върху видеото, за да видите какви красиви парчета са подготвили дизайнерите на CK за вас .

КАБЕЛИ CK

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече