info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Модни аксесоари Tommy Hilfiger - Колекция пролет / лято 2019

  05. 04. 2019      От модния свят

Новата колекция от модни аксесоари от популярната марка Tommy Hilfiger е тук! И тя носи много красиви и качествени парчета. От класически ръчни чанти до многофункционални чанти, чанти за лаптоп, раници, двустранни ленти, практически портфейли, шалове, шапки и модерни чанти. Нека погледнем горещите новини от този сезон.

Новата колекция от модерен Томи Хилфигер е красива. Също така тази година Томи залага на традиционната си трицветна - тъмно синьо, червено и бяло, която се допълва главно от златни фитинги. Но има и елегантен черен цвят и комбинация от бежово злато.

Раници са все по-на пътя и не е чудно. Те са особено практични не само за пътувания, екскурзии, фестивали, но и за ежедневни облекла. И какво е залагането на Томи тази година? За прозрачни чанти, които са № 1 тази година и особено LEDVINKY. Това са звездите сред модните аксесоари на Tommy Hilfiger тази година.

раница Tommy Hilfiger

чанта Tommy Hilfiger

Томи Хилфигер

Главното вдъхновение можете да намерите в следващата ни работа на Различна телевизия !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече