Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модни аксесоари Calvin Klein - Колекция пролет / лято 2019

  20. 03. 2019      От модния свят

Новата колекция от модни аксесоари на Калвин Клайн за пролетта и лятото на 2019 г. е тук и е пълна с красиви, вечни парчета. Модната марка Calvin Klein избра специално розови и фуксиени нюанси за този сезон от цветове. Нейните класически черни, сиви и кафяви парчета с обичайния "CK" монограм са подсилени с жълти, отличителни елементи, а колекцията тази година също е доминирана от дизайна на colorblock.

Пинк и фуксия. Защо тези отличителни цветове? Защото пасва идеално с всичко и всичко. Независимо дали сте брюнетка, брюнетка или блондинка. Тя винаги ще ви настройва и най-вече ще бъде добре за вас. На abelky, раници, чанти, шалове, колани или капачки. Всичко това се предлага от новата колекция на Calvin Klein . Разбира се, можете да комбинирате отделни аксесоари и да ги настроите заедно.

Шал Calvin Klein

Ще бъдете впечатлени и от текстилни раменни чанти , които можете да използвате не само за ежедневни облекла, но и за развлекателни дейности и да избирате от няколко нюанса. Друга голяма модна фигура е двустранната лента, която можете да използвате с голям ентусиазъм за всички тоалети. И двете на много разумна цена.

чанта Calvin Klein

Можете да намерите повече вдъхновение в нашия видеоклип на различна телевизия!

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече