Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

MILUJEME ANEKKE

  16. 05. 2019      Different TV CZ / SK

ANEKKE

Тук, в Differentu, просто обичаме Anekke . Складът е украсен с красиви парчета, които в днешната работа DifferentTV ние просто представяме. В противен случай не е възможно. Извънредни парчета ви очакват в новата колекция пролет / лято 2019!

За този сезон Анеке се фокусира предимно върху Джейн и Индия. Затова днес ще ги анализираме подробно и ще им кажем как се различават един от друг. Ако сте готови, кажете на глас - ОБИЧАМ АНЕККЕ !

Simča с Никол ще ви покажат всичко в този епизод на DifferentTV . Но за да ви чакаме още малко, нека прочетем заедно откъс от кратка история за момиченцето Джейн и красиво. духовна земя на име Индия.

момиче

„Някога момиченце, което обичаше да чете. Това бях аз, Джейн. За много хора четенето на книги е много повече от хоби. Това е начин да избягате от реалността, да живеете в други животи, да мечтаете, без да затваряте очи. И за мен това е малко вълшебно действие, на което мога да се наслаждавам навсякъде по света по всяко време на деня. "

Тези красиви думи описват точно какво иска да бъде Анеке Джейн. Значи, знаете ли как я познавате?

Индия

„Светът е създаден, за да бъде открит. Ето защо аз съм авантюристична душа, която иска да открива нови места и да продължава да се обогатява с всички преживявания, които ме очакват някъде, където не съм била. Защото, когато си част от място, нация и неговите навици, можете да бъдете много по-човешки, съпричастни и по-чувствителни.

Ами Индия? Знаеш ли?

Потопете се в света на мечтите, защото всеки от нас може да мечтае на всяка възраст . Мечтите и въображението също ще бъдат първите, които ще ви кажат как да разграничите Джейн и Индия.

НОВА КОЛЕКЦИЯ ЗА КАБЕЛИ НА ЯНЕ И ИНДИЯ


Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече