+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Международен ден на бельото

  01. 04. 2019      От модния свят

Въпреки че знаем, че сред нас има хора, които нямат проблем да се измъкнат от него, този международен ден е за тези, които не могат да си представят живота без бельо .

Дали изглежда странно да носите "вашето ежедневно бельо"? В края на краищата, международните дни трябва да напомнят някои важни исторически събития, нали? ... Но вярвайте, че бельото има много история.

Бельото, което познаваме днес, започва да се появява в началото на 20-ти век и има чисто практическо предназначение. Фактът, че той също може да се превърне в добър привличащ очи, се случва на хората през годините. Но това се случи и ние, жените и мъжете на бъдещето, ви благодаря за това.

В края на краищата, можете да си представите, че всеки ден ходите в здраво привързан корсет, а прекалено сексито ви парче е "ката" в средата на бедрата с канал около панталоните ви и вашият мъж, облечен с панталони под панталоните си, достигайки до телетата си и разкопчаващ се боря с три възела и две копчета към него?

Благодарности включват Луси Дъф Гордън (първите долни гащи с къси панталони до минимум), Мария Тючек и Мери Фелпс Джейкъб (първите сутиени) и мъжкото поколение (мъжко бельо се развива постепенно при необходимост, комфорт и идеи).

Днес ние избираме сред непреодолимите разфасовки, цветове и дизайн на много марки, които ни очароват всеки сезон и привличат все повече и повече красиви, удобни и незаменими парчета на нашите скринове.

НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ДАДЕ!

Независимо дали сте фен на спортно, функционално, елегантно или секси дантелено бельо, изберете 3.4. На този международен ден , продавачите организират събития, специални оферти или отстъпки за бельо, за да угодят на своите носители и клиенти.

Бельо за жени

Вечен Калвин Клайн или емблематичният Томи Хилфигер . Всяка марка има нещо само по себе си и предлага бикини, прашки, сутиени с много разфасовки и цветови комбинации, които правят всяка жена усмивка на устните си. Трябва да се отбележи, че по някои парчета е жалко да облечете други дрехи, тъй като те са красиви.

Бельо за мъже

Преди всичко, комфорт. Господа не се страхувайте да предпочитате стил и да усещате отличителните цветове на Calvin Klein или практическите 3 пакета Tommy Hilfiger в прилична цветова комбинация, която е толкова типична за марката.

Бельо и за двама ви, подсладете се със скъпа половина

Това, което е мое, е ваше. Влюбването ни събужда много от нас, дори желанието да носим едни и същи дрехи. С марката Slippsy няма проблем с бельото. Той предлага модерни шорти за жени и мъже за моменти на домашен комфорт.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече