+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Мексикански пластмасови обувки - нова колекция от SS 18

  29. 01. 2018      От модния свят

Вече е тук! Пролетта идва! Или поне го чувстваме във въздуха. Нова колекция от популярни пластмасови обувки Мелиса за нас дойде при нас за Пролет / Лято 2018 и това винаги ни води към точната пролетна и лятна атмосфера. Новата колекция отново е пълна с луксозни и ароматни парчета, които трябва да имат този сезон. Какво предлага тазгодишната колекция? Разбира се, много оригинални парчета, нека си ги представим.

И преди да представим новите си парчета, ще ви дадем няколко ключови точки, които определено трябва да знаете за обувките на Мелиса. На първо място, те са изработени от специален материал Melflex, който е водоустойчив, лек, мек и лесен за настройка. На второ място, те са импрегнирани с ароматна парфюмна същност , напомняща за сладка дъвка, и този мирис никога, никога, НИКОГА, не избледнява. Тя дори ще ви отведе до обувката. И трето, повечето от парчетата имат омекотена вътрешна подметка, така че те са удивително удобни. Така че, нека да го получим.  

Кецове на Мелиса

Модният свят е изненадващ, но считаме тези уникални маратонки за абсолютен връх на тазгодишната колекция Melissa. И те не са просто някакви маратонки, те са магически. Те са изработени от специален пластмасов материал Melflex, така че краката да пасват, да миришат страхотно и освен това да имат специфичен цвят, за да съответстват на всякакви дрехи. Подходящ е както за спортните, така и за по-умните . Те ще изглеждат чудесно както за дънки, така и за поли или рокли.

маратонки Мелиса

Мелиса балерина

Може да се каже, че тазгодишната колекция балерините почти отстъпват, защото са затрупали голям брой чехли или сандали, но ако това беше пролет без балерини, но ще ви дадем малко. Разбира се, класическите балерини със скрит клин, дупчица на върха и масивен украшение не трябва да бъдат пропуснати в различни цветове. Мелиса също така е свързана с дизайнера Жан-Джейсън У , който се проектира отново при прилепи в атипичен дизайн. И накрая, можем да ви препоръчаме сладки красавици с елегантна лента през стената.

Мелиса балерина

балерини

Мелиса балерина

Сандали Мелиса

Така че ние сме там. С абсолютна сигурност можем да кажем, че сандалите са 100% IN . По-конкретно, тези масивни сандали на платформата с отличителни ленти над гърба. Разбира се, марката Melissa предлага и други дизайнерски елементи в цветен дизайн, които можете да намерите и на нашия магазин.

сандали Мелиса

Мелиса чехли

Така че това е наистина стилизиране за края. Обичаме чехлите, те са удобни. И след като сложите чехлите на Мелиса, няма да искате да ги свалите. Те са красиви, стилни и изключително удобни . Просто го искаш! Вътрешната вътрешна памет и никога старият дизайн гарантират вашите гуми за няколко сезона , които със сигурност ще се изплатят. Можете да избирате от голям брой цветове и дизайн отново.

Мелиса чехли

Мелиса чехли

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече