-20 % - GAP + UA с код 20EXTRA Свършва за 72 часове 34 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Мелиса пластмасови обувки - нова колекция и нейните истории

  02. 08. 2013      От модния свят

Ароматни пластмасови обувки Мелиса вече не е необходимо да се представя. Може би всеки моден ентусиаст се срещна с Мелиса, взриви и изпробва техния комфорт. Който и да го е опитал, вече знае, че това е любовта към първото по дяволите, което няма да се откажеш.

Знаете ли, че всяка обувка има своята история? Когато дизайнерите правят нови дизайни на тези пластмасови обувки, те също така мислят за вас, за техните носители. Всеки дизайнер вдъхва живот в една история. Ето кратко представяне на няколко обувки Мелиса от новата колекция есен / зима 2013, както е писано директно от дизайнерите.

Melissa Moon Dust - неща напред! Тези ботуши, вдъхновени от ботушите, предизвикват ботуши. Практическият стил на обувките, който винаги е бил необходимост от музикални фестивали, сега идва в модел, който е модерен повече от всякога! Има сиви със сребърни ботуши и черни със златни ботуши.

Сиви ботуши на Мелиса Сиви ботуши на Мелиса

Мелиса Virtue III - невероятен поглед! Знаете ли дните, когато искате да се чувствате комфортно обличане небрежно само с акцент върху модни аксесоари? Обувките Melissa Virtue са правилният избор. С приложенията на колчета ще се движите навсякъде.

Мелиса пънк балерини Мелиса пънк балерини

Melissa Divine III - в духа на ексцентричност! Не е ли забавно да слизаш по улицата, да гледаш обувките си и да се смееш? Гарантира се, че ще се смеете на Божествените обувки на Мелиса. Забавната украса на върха на обувката е ключът към тяхното заклинание. Мотивът на котенцето със сигурност ще ви затопли и ще ви усмири в лицето.

Романтична балерина Мелиса Романтична балерина Мелиса

Мелиса Ultragirl High - стил на закуска в Tiffany! Мелиса, вдъхновена от модата през 50-те години на миналия век, е колекция от есенна колекция. Малката пета "Лолита", заедно с детайлите на нежните и очарователни лъкове, ще дадат на момичето моден мотив. Можете да изберете вариант kaki или беж.

Стилни обувки Мелиса Стилни обувки Мелиса

Обувките на Мелиса ще ви обичат не само заради изключителния си външен вид, миризма и комфорт, но и ще се насладите на философията на цялата концепция. Целта им е не само да обучават жените по целия свят, но и да дадат на носителите си нещо допълнително - стил, тенденция и чар!

Можете да видите новата колекция тук: MELISSA SHOES

Публикувано: Team Different

Хареса ли ви статията?