-20 % - GAP + UA с код 20EXTRA Свършва за 41 часове 56 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Мелиса - нова страхотна колекция от популярни пластмасови обувки

  11. 07. 2016      От модния свят

Бразилската марка Мелиса не се чувства като оригинална и изглежда, че колекциите от колекцията са по-креативни и интересни. Колекцията, която ще ви запознаем в тази статия, е текущата есен / зима 2016. Харесва ли ви приказките, фантазията и научната фантастика? Какво ще кажете за Алис в страната на чудесата или историята на Малкия принц? Можете да очаквате тази вечна оригиналност в тази колекция. Разбира се, липсва елегантност и стил.

Мелиса обичате не само заради материала, от който се произвеждат обувките, но и заради неустоимия си аромат , приличащ на дъвка. Материалът се нарича Melflex , лек, мек и идеално се адаптира към формата на крака. И как изглежда тази колекция, преценявайте себе си. Очаквайте вашия вкус и се вдъхновете.

Разбира се, всеки от вас от задължителното училищно четене ще напомни историята на Малкия принц , която някои от нас може би разбират в зряла възраст, повечето от нас го възлюбиха и прочетоха тази история обратно на децата си. В нова колекция, Мелиса представи обувки, които вдъхновяват историята на Малкия принц.

Тези красиви балерини от висок клас, с илюстрирана вътрешна подметка и интересни мотиви извън обувките, се предлагат в различни цветове - от светло розово до черно . И така можете да избирате от тази широка гама от цветови тенденции и да имате краката си в приказка.

Друго невероятно вдъхновение е историята на Алиса в страната на чудесата. Мелиса също е оригинална балерина "Мелиса" , която е популярна приказка "Алиса в страната на чудесата" , такова малко гмуркане и със сигурност ще се срещне с възхищение във вашия квартал. Балерините имат класическа форма, малък щифт на върха и леко издигната пета във формата 2 см Вътрешната вътрешна подметка има илюстративни изображения. Обувката е прозрачна, а горната част е с червено сърце и черно листо, както и с игра на карти. Тази обувка е различна, но все пак същата и толкова оригинална. Мелиса също предлага комбинация от повече цветове.

Никакви дами като Пепеляшка, но Мелиса мисли всички, така че те правят обувките като Пепеляшка, която ще обичаш за първата гума и ще внимаваш да не пускаш обувката си от крака си. Тези красиви обувки с дълга коляно с омекотена стелка на крака са почти неудобни и можете да избирате от няколко цветови комбинации.

Ще бъде срамно да останете с приказките и да не ви представя останалата част от колекцията. Настоящата колекция от есен / зима 2016 е наистина успешна, предлагаща балерина с мотив на мраморния дизайн или с нанасянето на върхово сърце на върха . Но и ниска балерина в ментол с панделка и мокасинов стил, който никога не излиза от модата.

Надяваме се, че сте се наслаждавали и вдъхновили нашата вдъхновяваща статия за колекцията от приказки на Мелиса и скоро ще я запалим дори и на краката си.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?