+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Melissa SS19 - Чувствайте се свободни да пролетите!

  15. 03. 2019      От модния свят

Той е тук! В складовете ни пристигна нова колекция от марки, която вероятно е най-голяма. Сладък аромат се разпростираше на всеки ъгъл и развълнувани викове, над нови дизайни, поникнаха из стаята. Налице е модерен бранд Мелиса за пролетта и лятото на 2019! И тъй като слънцето грее всеки ден, температурата се покачва и нещата в гардероба и обувката ни преминават през традиционната размяна, време е да си представим всички тези нови красоти.

Melissa балерини

Пролетта все още е най-популярният тип обувки. Те са удобни и подходящи за много тоалети. Просто изберете любимите си по форма, цвят и стил.

Традиционният тип е балерина със скрита пета и кръгъл пръст с малка сълза. Нови, подробни и сложни лъкове са въображаема глазура на всяка двойка. И ако вашите златни топчета получат достатъчно сърца, за да ги носите не само през пролетта, но и през горещото лято, можете да получите подобен дизайн на жабата.

Мелиса

Друг, по-приличен вид са балерина с тесен пръст с нисък ток. Те са лъскави и украсени с метални, елегантно сгънати лъкове с метални фитинги в средата.

Мелиса Кукла

И "перфорираната" преплетена версия на Жан + Джейсън У не може да бъде пропусната . Въздушните балерини изглеждат като заплетени от няколко перфорирани ивици и годни за по-спортни тоалети.

Мелиса Жан Джейсън У

Сандали Мелиса

Популярните луксозни сандали се влюбиха в хиляди жени. Ниският ток, ефузивният изрез на бричовете, омекотената вътрешна стелка - всичко това прави Melissek перфектни летни обувки. Тези за пролет / лято 2019 са в гланцово покритие, декорирано с елегантни метални ленти и емблематично лого във формата на малка М.

Съблазняване на Мелиса

Мелиса джапанки и джапанки

Тези обувки за лятото са точно като слънцето и високите температури. Опитайте дизайнерката Мелиса, която привлича вниманието на пръв поглед и подчертава вашето облекло на върха. Лятото може да бъде кръстосано в чехли с красиви лък пастелни нюанси или в джобни джапанки.

Чехли за мелиса и джапанки 

 

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече