Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Maxi Dress - Модна тенденция, която е подходяща за всеки герой

  27. 04. 2018      От модния свят

Най-удобното лятно облекло? Макси рокля! Екип, който отговаря на всеки тип характер? Макси рокля! Просто, стилно и ежедневно облекло? Макси рокля! Точно така, макси рокли са най-удобното облекло, което някога можете да си представите през лятото. Можете да ги носите по всяко време, навсякъде, с високи токчета, ниска балерина, джапанки, сандали или дори маратонки. Накратко, въображението не се отнася за този стил. Такова облекло е мечтата на всяка жена, а хората могат само да ги завиждат. Те са обявени за най-удобната лятна екипировка за втория сезон и тазгодишната чанта буквално е била разрушена.

Макси рокли са удобни по няколко начина, както вече казахме, носейки ги през цялото време, а ако вземете парче светлина, дишащ материал, вие сте почти неудобно за тялото, което е доста подходящо в 30 степени. Освен това просто ги слагате и просто отивате. Но тези облекла трябва да бъдат фино настроени със стилни модни аксесоари. Но те са рокли, от които не се нуждаят, като роклята на Maxi от марката Desigual .

Испанският етикет Desigual е известен с цветни модели, които не са модерни. И за вас, ние имаме съвети за макси рокля само от марката Desigual. Марката не се провали дори тази година, отново е обект на текущите тенденции в специфичния й стил. Можете да избирате от различни разфасовки, материали и цветове. Освен макси рокли в нашия магазин, можете да намерите и maxi overaly, в основно черно и бяло. Облицованият на пръв поглед изглежда като рокля, има свободен панталон, но това е още по-удобно, защото не е нужно да гледате.

Макси рокли

Макси рокли

maxi overal Desigual

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече