+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Markéťák Ráďa: Стилът на сърцето ми

  13. 02. 2019      От модния свят

Денят на Свети Валентин е таадий. И тъй като това е като Мей, времето на любовта, само в американската версия, за този специален празник на любовта сме направили хубави редове за сърцата ни от Различни. В предишната статия научихте за пикантността на нашия румънски колега Елиза - регионален мениджър за Differenta.ro. Тази статия е посветена на нашия забавен, умел и скромен Маркетак Раша, когото никой друг не ни казва, но мисля, че той трябва да се нарича Радек, Маркета Радек.

Markéťák Ráďa

 • Кой е Радек?
  Райовата "жизнена парола": Dycky Most. Заради специалните си умения, той смята, че е в състояние да прави бъркани яйца (дори само с една ръка). Там обаче уменията му за готвене далеч не свършват, той е скромен, за да се опише като експерт в разбиването на млякото в капучино или какао. Това е ентусиаст на открито:. Майстор 2 жени бордерк (Rozárka и Lucy), ходи с тях на тренировка, ловкост. Това е нашият Predator Racer, когато му се наложи да хвърли кутията и да прескочи рафтовете, да се качи на заемна количка от един неназован търговски център и да се върти по главата. Това е просто "Кларк Кент", много красиво момче с хубава кукку и големи мускули, и той би описал себе си като неназован колега, Радка описа: \ t
   
 • Какво означава вашето работно място? Клиентската комуникация и всичко свързано с нея има пръсти почти във всичко. Преди 3 години.
 • Къде клиентите могат да видят резултатите от работата ви? Редовно клиентите могат да четат социалните мрежи на Раджа (или, както казват момчетата, чорапи). Той прави лозунги в рекламите, а в Photoshop описва състава на продуктите докато чака, такова "момиче за всичко".
 • Как изглежда вашата работа? На масата винаги има малка чаша.
 • Какво ви харесва при Различни? Мартинговият партньор на Мартин е печено дуо, и те сериозно обмислят да имат сутрешно шоу. На Различни той обича Мартин (както по различен начин).
 • След работа, забавно. Какво правите в свободното си време? Къде се отпускате? Любими дейности са стрелба и изпотяване = състезание Predator, SRTG Rokycany (група за обучение на спартанско състезание), където се провежда два пъти седмично. Ако обича да се изкачва или пада на стената.
 • В кой стил на облекло се чувствате най-добре? Тя се чувства най-добре в рокля, която е елегантна, цветна, оригинална, с шарки, цветя.
 • Имате ли други популярни марки? Under Armour - основно свързан с неговите дейности на открито, Converse + Happy Socks стилно удобни и малко луди, това е просто стил Radey, който той обича и често съчетава, Tommy Hilfiger - за по-добри възможности.

  Стилът на сърцето ми

 • ,

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече