info@differenta.bg (Тук сме за вас)

МОЩНОТО ШОУ В НОВА КОЛЕКЦИЯ ОСЕН / ЗИМА 2019

  09. 09. 2019      Different TV CZ / SK

 

Наскоро използвахме последните няколко топли и слънчеви дни, за да създадем съвсем нов FASHION SHOW или нашето модно ревю. Причината е проста ... Искахме да ви представим новини, които отново заслужават нещо специално. Затова отидохме в близък парк. Те намериха каменист път като в приказка и преди да можем да кажем НОВИ КОЛЕКЦИИ, бяхме готови.

Новото видео на нашата различна телевизия е пълно с вълшебни неща. Необичайни дизайни, цветове и също една голяма изненада. В допълнение към традиционните марки като Calvin Klein, Converse, Anekke и Desigual, вие ще бъдете запознати с новата марка SIMPO. Детайлите все още не са напълно разкрити, но имаме няколко парчета в мрежата. Но внимавайте, те са там от известно време. Така че не се колебайте да ги проверите. Струва си!

Винаги се опитваме да ви донесем нещо ново и нетрадиционно. Вярваме, че тази година успяхме. Ние винаги се радваме на снимане и най-вече се радваме, че можем да ви покажем винаги най-новото.

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече