+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Луксозни чанти - Чанти, които отговарят на най-високите изисквания

  23. 10. 2017      От модния свят

Ние не получаваме КАБЕЛИ като подкуп. Никой не им казва да гнездят. Никой не е популистки, за да ни обещава. Ние се радваме. Защото ние сме справедлива жена, която знае, че понякога заслужава ТЕКУЩА ЛУКСОЗНА КАБЕЛ .

И така, ние сме разтревожени от една дилема : Купете няколко котки или нова чанта на Desigual ? ;) Е, трябва да се притесняваме за каква марка трябва да решим, защото в нашия магазин наистина има селекция от много марки. Освен това повечето марки имат идеална идея тази година и предлагат многофункционални чанти.

Оригиналните парчета от слънчевата Гърция включват, например, Doca ! Луксозен и по-познат, марката Томи Хилфигер или Калвин Клайн . Тези парчета със сигурност няма да липсват във вашата "чанта".

Нестандартни чанти

Desigual вече не е просто изключителната марка с диви модели. Марката придобива луксозен статут, защото представлява парчета, които са прилични, много по-умерени и особено CLEAR . Точно както си представяте, че купувате една чанта и имате три чанти, но не е ли мечта? Това не е! Те наистина съществуват и ги складираме в различни цветове, дизайни и различни мотиви.  

Мултифункционална торбичка

Калвин Клайн чанти

Същото важи и за чантите Calvin Klein , които не стоят зад тази мултифункционална тенденция и са предмет на настоящите модни тенденции, които безспорно са "безсмъртни" , колекция от метални цветове, изгладени елементи и монохромни модели.Калвин чанта

Том Хилфигър Дамски чанти

Дори Томи Хилфигър е многофункционални чанти , като тези с капаче , ако искате монохромен дизайн, навийте ревера и разполагате с монохромна чанта. Ако имате цвета на капака от другата страна на обувката, завъртете капачето и го получите.

Том Хилфигър чанта

P sst! До сряда полунощ поставяме Desigual като подарък за всяка чанта;) Действието е валидно до 25 октомври 2017 г. или до изчерпване на акциите.

И ако искате нещо наистина "различно!" Оставете се да бъдете вдъхновени от това видео.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече