+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Лято само в роклята Desigual

  05. 06. 2019      От модния свят

Лятото почуква на вратата и с това желанието ни да носим красиви дрехи. Изборът на правилните е често предизвикателство. Искаме приятни, удобни, достойни разфасовки, цветове и дизайн, накратко, тези, които изглеждат и се чувстват чудесно.

И тъй като не всички от нас обичат да обсъждат десетки магазини в универсални магазини, ние ще ви помогнем. Ето и Desigual TOP рокли за лятото на 2019 г. , които идват бързо!

рокля Desigual

Макси роклята подхожда на всяка жена! Изберете черно или бяло с цветни цветя, тропически мотиви или мандала, толкова типични за Desigual . Роклите са леки, течащи, закопчани или опаковани. Можете да ги поставите на лятна ваканция чрез бански, но само в града, на работа или на среща.

Искаш ли да светиш като слънцето по обяд? Достигнете жълти нюанси. Тя ще подобри тена и уникалността ви. Лесно изрязан с деколтето Vé и пола от А-линия или асиметрична ежедневна рокля? Кое ви заслепява повече?

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече