+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Лято с торбичка

  26. 07. 2019      От модния свят

"Знам, че далеч и широко всички O чанта ... но не съм виждал тези комбинации все още!"

Нищо чудно, че избрахме най -горещите цветови комбинации за вас , от които лятото буквално се изчиства. МИНИ и СТАНДАРТНИ тела в неповторими нюанси, ръкохватки, но също и през рамо и вътрешни торби, така че никакви ръчни отпадъци да не стигнат до съкровищата на торбичката.

- Кога ще ме изпробваш от тази жълтеница? "

Може би сега! За тялото на тялото Ginestra, Cedro или Къри? Всяка сянка има нещо, което може лесно да се комбинира с черни, кафяви и бели аксесоари. Но нашият тип е фантастична комбинация със сини въжета и синя вътрешна чанта. Това е като лятото!

"Е, не бих искал да кажа това", каза той. " Това е тенденция всяко лято, но торба с торбички като лятно небе или морска повърхност не може да остане незабелязана. Тя ви вдъхва с топъл летен бриз на почивка, пътувания и пътуване до работа.

"Хората с нисък коефициент на интелигентност имат феноменална памет." Каквато и да е паметта ви, тези О бележки със сигурност ще бъдат!

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече