+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Летни обувки, които вече не искате да излитате

  14. 06. 2019      От модния свят

Lééééto, léééééto mýýýýý. Бих искал да танцувам това лято ... В магическите обувки, които ще очароват с дизайн и комфорт.

Приемането на нови обувки е любима дейност на всяка жена. И сега най-накрая го постигнахме. Това е сезон за пазаруване на летни обувки! Джапанки, чехли и сандали от марки от световна класа , различни стилове и весели дизайни, сред които всяка дама, дама, жена намира любимия си.

Джапанки

Обувки, които са неразделни от лятото. Едноцветен или пъстър, декориран или фин. Ние ги обичаме и ги носим с усмивка на устните си.

Окачете тази година на сандалите Rider , които са 100% рециклируеми и с паметта си стелка се чувствате като че вървите около облака.

За непринудени и непринудени защитници стил , джапанките на Ipanema се предлагат в много цветови комбинации. Меки, гъвкави и игриви.

Ако сте повече от любител на елегантност ? След това има Grendha джапанки , светещи луксозни елементи, кристали и златни детайли за вас.

чехли

Летните обувки все още включват пантофи. Тези от Калвин Клайн могат да носят жени, но и мъже, или и двете, за да създадат идеално подбрана двойка със стил. Въпреки че може да изглежда като обувка за басейна, а не за ежедневно носене, не се заблуждавайте. Те наистина изглеждат и се носят чудесно в делничните дни, в града, на екскурзии и на плажа.

Converse чехли на платформата, които перфектно ще допълнят вашия градски вид, също заслужават внимание . Те са в комбинация от кожени и гумени подметки, и след като ги имате, вълна от комфорт ще ви наводни със стелката си с памет.

Липсваш ли малко романтика и нежност? Мелиса ще ви го даде с чехли в пастелни цветове с привличащ погледа лък.

сандали

Най-новата тенденция е тазгодишните сандали (масивни, здрави), които носят с лекота съчетаване с тоалети. Например, опитайте Zaxy . Изработени са от специален пластмасов материал, който е мек, гъвкав и водоустойчив. Така Zaxy сандали ще бъде верен и да стане спътник на града, работа, среща и пътуване или почивка на плажа.

Наистина ли искате да успокоите краката си с комфорт? След това увийте сандали Crocs ! Точките за масаж на стелката, лекотата и ремъците за фиксиране на петата са правилната гайка за комфорт на всеки ход. Всичко става съвършено само с прилични дизайни в меки цветови комбинации.

Въпреки че тенденциите понякога са непостоянни, в клиновидните сандали на Томи Хилфигер няма да извивате крака си. Напротив, можете да ходите в тях със сигурност и гордост. В емблематичните цветове знаците и клиновете са покрити с юта, което просто принадлежи на летни модели.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече