Минус 20% намаление с код MIDSEASON20 (освен Anekke)Свършва за 240 часове 18 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Легендата се наричаше Калвин Клайн

  16. 11. 2015      От модния свят

Калвин бельо е около 50 години в света. Най-скоро няма да празнуваме юбилея и решихме, че тази марка не бива да ни липсва в нашия магазин. И тъй като Коледа идва, ние ви даваме първия съвет на луксозен подарък ...

Марката Calvin Klein включва няколко продукта - от дрехи, аксесоари, обувки или мъжко бельо . Започва да пише модна история през 1968 г., когато става легенда за целия свят .....! И тъй като се казва, че всеки, който няма в тоалетната, поне една бикини или боксер от тази марка не е истински мъж или жена. Да, това е малко преувеличено, но все пак решихме да включим тази марка за Вас - господа и дами - в широкото ни портфолио. Ново в магазина www.different.cz можете да закупите марката Calvin Klein.

Бельото на Калвин Клайн е изработено от висококачествен материал. Той е мек, тънък, приятен на допир и невероятно удобен. Доминиращата особеност е популярният каучук с логото на марката, която тактично "чака" от панталони или дънки. Калвин Клайн е стил, който никога не излиза от модата, затова се вдъхновява и разваля за нашия електронен магазин на марката CK .

Дъното на Калвин Клайн. Източник: Different.cz

Дъното на Калвин Клайн. Източник: Different.cz

Дъното на Калвин Клайн. Източник: Different.cz

Ние обичаме дрехите от Калвин Клайн, обичаме и него;)

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?