Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Láska k módě v podobě Differenta Design

  13. 02. 2019      Different TV CZ / SK

ДИФФЕРЕНТА ДИЗАЙН

Нашата и вашата любов. Нашата мечта се сбъдва под формата на собствена марка. Нашето малко диференцирано бебе . Всичко това и много повече е модната марка Differenta Design ❤️

В модата от десет години видяхме доста. Видяхме наистина красиви парчета, но дори и по-малко успешните. От десет години избираме най-доброто за вас и най-хубавите модни артикули, които светът може да предложи. Затова решихме един ден да създадем най-доброто от нас. Етикет, който ще представлява Различни. Парчета, които ще бъдат точно от нас за вас.

Differenta Design е наистина уникална материя и смятаме, че всеки и вие ще го намерите. Марката не се страхува от остроумие и главно оригиналност. Винаги се опитва да впечатли и изненада нещо. Например, нашите първи тениски съдържаха най-добрите бръмчета, които наистина са правили. Например, трябва да споменем съобщението „Татко обявява бръмчане“ от наистина красива приказка. Или „Не загорка“ - това е особено весело. И не трябва да забравяме легендарното послание Standa Řezáč „Majn tacit try šušn“ , което наистина е най-популярното при вас.

С течение на времето решихме, че можем да тръгнем на друго пътуване и да създадем още няколко модни парчета. Затова беше създадена съвсем нова колекция Differenta Design, която е наистина уникална. Той предлага комбинация от различни стилове, които харесват всички възрастови групи. Имаме рокли, суитчъри и шапки за дами. Но имаме и луксозни парчета за мъже под формата на суитчъри.

Какво повече? Милан и Симча ще ви разкажем в нашата DifferentTV. Радваме се, че сте с нас.

РАЗЛИЧЕН ДРЕСЕН ДИЗАЙН

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече