+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Лаптоп чанти - края на грозен носене чанти!

  12. 04. 2018      От модния свят

Бележникът е неизменна част от не само един работен ден за много от нас. Въпреки това, носенето му не е лек и грозен случай от текстилни материали, напомнящи за черна кутия, не сме много доволни от нея. Не само те привличат вниманието към факта, че имате преносим компютър, който е като маховик, но му липсва стил, красота и идея.

Дайте на вашия преносим компютър хубаво "разбъркване" и го заменете със стилни чанти, които рядко бихте разпознали от обичайните дамски чанти! Обикновената чанта е задължителна , а цветът на играта, нейната игривост и оригиналност. Въпреки че е забележим в дизайна, околностите ви няма да знаят дали носите чанта за лаптоп с лаптоп или просто пренебрегната чанта, която трябва да завиждате.

дежурен чанта

За романтични души се прави чантата на Анеке . Той е идеален както за момичета, така и за жени, които учат и работят. Тук ще намерите не само отделение за лаптоп, но и таблетка и още 5 вътрешни джоба за лесно организиране на малки неща.

Анеке торбичка

Но ако предпочитате черна класика, няма да ви разочароваме. Елегантността, съчетана с практичност, се предлага от марката Calvin Klein . Черната изкуствена кожа изкуствена торбичка получава сърцето ви толкова, че искате да я носите без лаптоп.

Калвин Клайн чанта

Елегантен, практичен и особено сложен дизайн е тази перфектна перфектна чанта от Томи Хилфигер . Подходящ е за всички видове екипировки, тъй като привлича максимално внимание на обкръжението ви и ако не е необходимо да носите преносим компютър, можете да го използвате за таблетки или таблетки. Това е просто трябва да има !

Торбичка на Томи Хилфигер

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече