+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Крокс - нови тенденции, нова колекция, нови неща за мода

  04. 06. 2018      От модния свят

Новата колекция от Crocs за пролетта и лятото на 2018 година е тук и е пълна със стилни, комфортни парчета, които определено не бива да пропускате в обувката си. Можете да избирате от много жаби, балерини, чехли, сандали, приплъзване и дори маратонки. Можете да избирате от прости модели, метални парчета или камъни, украсени с обувки.

Защо да носят обувки Crocs ?

Марката Crocs произвежда висококачествен, лесен за поддръжка материал Croslite, който е лек, мек и приспособим. В допълнение, повечето видове имат ортопедично оформена стелка с масажни точки, които стимулират краката и са идеални за целодневно износване. Независимо дали имате заседнала или необразована работа, никога не спирайте Crocs с обувките си. Croslite има идеални свойства.

Кецове на Крос

Нов са ясно Кецове Crocs , които са изработени от Croslite извън материал LiteRide. Това са маратонки, оборудвани с много мека, по-висока, спомен за вътрешната подметка. Така че, ако пътувате, имате идеалната гума.

Crocs обувки

Абсолютният трябва да има парче от този сезон са несъмнено слайд панталони, които украсяват проста, широка лента. Те не само стават и се чувстват комфортно, но и те са съчетани с всички съоръжения. Независимо дали е спортно или елегантно. Фантазиите изобщо не са на мода.

Crocs сандали

Други красиви парчета от тази колекция са определено сандали , както в прости, така и в интересни дизайни. Разбира се, не можем да пропуснем джапанките , които определено трябва да сте опаковали за вашата лятна ваканция.

Повече вдъхновение можем да открием в следващата ни работа по " Различни телевизии" .

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече