Extra намаление 10 % с кода EXTRA10 на всички продукти!Свършва за 69 часове 23 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Корк обувките са екологични

  28. 08. 2014      От модния свят

Всеки е срещал коркови ботуши . Единият е любящ, а другият - обратното. Представете си тази тенденция това лято. Корк обувки, независимо дали искаме да преместваме света на обувките.

Екстравагантни коркови ботуши, източник: google.com Екстравагантни коркови ботуши, източник: google.com

Абсолютната класика сред корковите ботуши е несъмнено марката Birkenstock, чиято история датира от 1774 г., когато марката е регистрирана в Германия. Първите обувки на Birkenstock от този тип започнаха да се произвеждат около 1900 г., а масовият интерес към тях датира от 60-те години на миналия век, когато те се превърнаха в хит и с течение на времето класика на нашите ботнети. Корковите ботуши на Birkenstock не могат да бъдат лишени от тяхната ортопедична стойност и състоянието на здравния обувки, което понякога за съжаление изостава от по-малко привлекателен вид. Но отново погледът не може да се разглежда като ясен. Това, което харесва, другото може да ненавижда;)

Корк ботуши Birkenstock, източник: google.com Корк ботуши Birkenstock, източник: google.com

Корковата платформа сега гледа на много от прозорците и правилно се похвали със състоянието на летния сезон през сезона. Въпреки това, класическият външен вид на корк не трябва да бъде скучен. Какво казвате за корк чехли в Desigual брандинг? Цветните кожени ремъци над петата дават на обувката необходимата усмивка и игривост. Корковата платформа ще се грижи за правилното конструиране на крака, оформянето на ортопедията и комфорта.

Корк летни обувки Desigual, източник https://www.DifferentFashion.cz Корк летни обувки Desigual , източник www.different.cz

Все още нямат летни чехли за вода или плаж? Изберете корк - това е лек, издръжлив и естествен. Вие сте влюбени!

Публикувано: Team Different

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече