+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Конвертни маратонки - нова колекция есен / зима 2018

  08. 10. 2018      От модния свят

Новата модна колекция на Converse е тук и отново е луксозна! В допълнение към популярната Chuck Taylor All Star, ние също така разполагаме с една звезда модели за вас на нашия магазин в различни дизайни. Мъжки, мъжки, детски и unisex парчета ще намерите тук. Затова всеки избира и дори може да хармонизира цялото ви семейство в един стил.

Есенната колекция изпълнява всички цветове. Изберете от ниските и глезените ботуши на Converse, както и модерните маратонки на повдигнатата платформа . Обикновени, но също така украсени парчета с различни бродерии или шипове, фантазията не е ограничена в тази колекция. Много модели през есента и зимата са кожи, които също имат топъл интериор. Така че, ако сте фен на маратонките, няма да страдате дори през зимата.

Чукът Тейлър Една звезда е създаден специално за скейтборд ентусиасти. Той е доста спортен и най-удобен. Наслаждавате ли на спокоен спортен стил? Тогава тази една звезда е ясен избор за вас. Не забравяйте да убедите себе си.

Конвертни маратонки

Конвертни маратонки

Конвертни маратонки

Конвертиране на еднозвездни маратонки

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип на Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече