+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

KOLEKCE DESIGUAL SPORT

  15. 04. 2019      Different TV CZ / SK

СПОРТЕН ДИЗАЙН

Красотите на природата вече избухват с бавни стъпки и това е единственото. Стартира идеалното време за спортни дейности и изпълнението на Desigual спортно облекло. HIP HIP, СВЕТЪТ!

От най-новата колекция Desigual Sport съм подготвил три под колекциите, които ще разпознаете по различни модели и дизайни. Ще ви покажем и индивидуални комбинации от цветове като синьо и лилаво. Тъмно синьо и оранжево и красиво светло синьо .

Цветовете са едно, но моделите. Моделите правят тези парчета наистина уникални. В настоящата колекция ще намерите както тропически, така и флорални шарки, които наистина са различни.

Колекцията Desigual Sport ви осигурява най-доброто представяне и най-голям комфорт. Подходящ е както за по-големи спортни постижения, така и за вашите свободно време. Можете да изберете парчета от функционален материал и памук.

И каква мъдрост избираме да заключим днес? Спорт за здраве и спорт! Не пропускайте красотата на природата. Изхвърлете се. Изчистваш главата си и хвърляш притесненията си зад себе си.

ДИЗАЙНОВО

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече