+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Когато рокли правят жена - или женска рокля Desigual SS 18

  26. 01. 2018      От модния свят

Госпожи и господа, роклите трябва да бъдат неразделна част от нашия живот, не само защото са удобни, а защото жените са жени. Всяка дама, дама и дама могат да си позволят да се обличат, независимо от възрастта и характера си, винаги зависи от нарязаното и правилните цветове. Въпреки това дори мъжете на жените обичат роклята. Рокли са дори необходими в много случаи, например на топка или на сватба. Рядко виждате жени на сватба или в панталон. Така че, когато казахме, че роклята за жени просто принадлежи на нас, бихме искали да Ви представим новата колекция Spring / Summer 2018 Desigual, която можете да облечете по различни поводи.

Неизчистеният в последно време, включително настоящата колекция, включва рокли от различни стилове, които приглаждат всеки знак или всяка жена може да си го позволи. Но повечето от тях са свикнали да са колоритни и диви, които не са напоследък. Desigual представлява както колоритните, така и умерените, монохромни, прилични парчета. Така че всеки един от тях ще дойде.

Дамски рокли Неопределени , скъпи дами, в гардероба си, определено не е трябвало поради няколко причини:

  1. Материал - голямата част от роклята е изработена от хубави и качествени материали
  2. Удобство - много съкращения са най-удобни
  3. Стил - Ако носите рокля Десигуал, имате отличителен стил - всеки бит е оригинален, точно като вас

Разбира се, има няколко други причини, но трябва да дойдете сами! Най-малкото можете да започнете, като се вдъхнете от следните парчета и ги обличате. И не вярвайте да бъдете ентусиазирани!

женската рокля Desigual

женската рокля Desigual

женската рокля Desigual

женската рокля Desigual

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече