-20 % - GAP + UA с код 20EXTRA Свършва за 41 часове 22 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

KeepCup - практични чаши със стил

  19. 01. 2016      Different TV CZ / SK

% видеоклип (y, GcKJERVsX1k)%

Сутринта вие търсите правилната положителна енергия и ще работите, за да изпълнявате други ежедневни задачи. Какво може да ви помогне по този начин да работите? Какво ще подобри деня ви? Как ще стартирате тялото си? С любимото си кафе или чай . И няма нищо по-просто, отколкото да изберете стилна чаша, която улавя усмивка на лицето ви всяка сутрин.

Речта е за чаша, наречена KeepCup . Тази чаша е посветена на друга част от телевизията ни и в началото трябва да кажем, че сме толкова развълнувани от тази марка. Знаем, че харесваме цветовете и стила на тези чаши, но също така обичаме идеята да спасим света . С KeepCup се наслаждаваме и на кафе или чаша с пластмасови или хартиени чаши. Отидете в любимото си кафене по пътя си към работа и им дайте своя стилен KeepCup вместо чашата си. :) Ще присъствате не само на курса, но и с малката стъпка ще подкрепите света . И това си заслужава!

Тук ще намерите основна информация за чашата KeepCup, която просто ще ви накара да обичате чаша преди да пристигне вкъщи. Благодарение на добре проектираното затваряне е много практично и стилна лента от каучук около тялото ще ви предпази от изгаряне от гореща напитка.

Имаме големината , средната, малката и в някои ограничени издания, както и екстра малки, за тези от вас, които търсят малко, силно кафе. :)

Знаем, че сте възприели идеята за стилно пиене на кафе дори по пътя към работа и спасяването на околната среда точно както го правим. :) Следователно, ние също вярваме, че ще изберете вашият страхотен KeepCup. Разгледайте първо нашия нов "Различен телевизор" , оставете се да бъдете привлечени, а след това просто изберете.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?