+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Какво ще кажете за Нова година?

  19. 12. 2018      От модния свят

Бягате през магазините като полицаи от "Кобра 11" на германските магистрали и избирате перфектното облекло, за да отпразнувате Нова година и не падате в очите си или не можете да решите каква държава след този куп коледни преживявания ще се почувствате добре ? В този случай сте на правилния адрес, ние ще ви дадем някои страхотни съвети за оформление на Нова година!

облекло за новогодишната нощ

Търсите ли перфектното облекло за Нова година?

Избирането на подходящата комбинация от дрехи не е само това. Не е чудно, че стоиш пред гардероба си или летиш в магазините и напразно се опитваш да намериш идеални и удобни парчета. Ясно е, че тази вечер трябва да блестиш на всяка цена и трябва да изглеждаш перфектно.

Рокли за пелерини

Ако сте сред късметлиите, които не превъзмогват Коледа или Деко, тогава можете да си позволите една рокля с тяло или рокля с висок ток с писмо.

работнически комбинезон

Overalem никога няма да разваля нищо, ако не сте "overal" тип.Ако добавите overal тенденции с висока чанта ток и интересна чанта, можете да отидете.

Дънки, лъскави гамаши и секси връх

Класически дънки и пайети, тазгодишната новогодишна вечеря е разрешена, отнеме я за отровата. Освен това определено не попадате в лъскави кожени гамаши, които се връщат на мода тази година. Големият успех е празнуването на пайети, които можете да завъртите и да промените цвета на парчетата, които носите.  

Флиртовете шорти, поли и проста връх

Проклятието и Нова година са присъщи, е ясно. И не само по отношение на дрехи, пайети и блясък, можете също да украсите лицето си.

женската рокля Desigual

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече