+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Модна консултация

Какви рокли за пъпка?

  11. 01. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

целият ми живот имаше тънка и твърда фигура и носех само рокли и мини поли, най-малко панталони, най-вече само за спорт. Сега имам две деца и моят герой е някак си изпълнен. Не се вписвам в любимите си дрехи, не мога да отслабна, но любовта ми към дрехите и полите все още остава, така че бих искала да видя какви рокли са подходящи за дебели жени?


Елиска Чечева

Отговор

Скъпи Елишко,

роклята приляга на всяка дама без разлика на фигурата, защото роклята прави жена истинска жена. Необходимо е само правилно изрязване. Наскоро " Огромният ръб" е популярна функция, която скрива недостатъците и подчертава функциите . През лятото ви препоръчваме да носите широки раменни колани, а дълбоко деколте също винаги е предимство. Например, можем да препоръчаме дизайнерски рокли , независимо дали са големи или специално нарязани, като например специално изработена кърпа и асиметрична пола в областта на корема, така че фигурата е поласкана.

женската рокля Desigual

Добър ден, Никол от www.different.cz

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече