+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модна консултация

Какви обувки за сватбата?

  23. 02. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

Аз ще се омъжа през август тази година, имам малко атипична бяла сватбена рокля, предната част на полата е по-къса и задника ми има дълъг сайдинг, бих искал да има нещо неконвенционално. Познавате ли ме?


Елиска Obermajerová

Отговор

Скъпи Елишко,

В наши дни модната мода не се вписва, така че сте доста щастливи в смисъл, че можете да направите сватбена рокля с практически всякакъв вид обувки. Независимо дали избирате перфектни лодки, сандали на игли или балерини, не стъпвайте дотам, но ако планирате нещо екстравагантно, определено ви препоръчваме конвертори маратонки .

Ниските маратонки носят дрехите и полите ви, а ако бъдещият ви съпруг живее, ще имате наистина съвпадаща екипировка и ще разгледате, наред с други неща, дори в сватбени снимки. И ще имате наистина удобни обувки, за да запазите сватбения си ден и вечер и теоретично и на практика можете да кажете, че буквално сте танцували за вашата сватба на вашата сватба. Ако искате да имате една екстравагантна сватба и да бъдете малко по-различна , то просто получихте отговора.

Добър ден за www.different.cz Никол.

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече