+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Какви конвертни маратонки ще носят през пролетта и лятото на 2018 г.?

  09. 03. 2018      От модния свят

Вече е тук! Само първата партида конвертни маратонки пристигна от новата колекция Пролет / Лято 2018. Е, какво е това? Отново легендарен. Респективно легендарни перфектни. Има наистина много интересни парчета, които според нас са различни. И на което веднага се влюбихме. Нека си ги представим.

Модната марка на Converse не е необходима, всички я знаем много добре. Той е бил на пазара преди повече от сто години, затова ви е ясно, че тази легенда просто не преодолява и че имате поне част от чифта в обувката си.

Все още трябва да кажем, че в тази колекция, освен класическия тип Chuck Taylor All Star, се връщат звездни бита , които ще ви хареса по същия начин. Класическият Chuck Taylor All Star дойде както в нисък, така и в глезенния дизайн . Една звезда дойде както в текстилния, така и в кожения дизайн. Всеки е различен, но те имат едно общо нещо. Те са просто "разговори" и това означава, че трябва да изберете поне една двойка.

Марката Converse е марка, която има много суперлативи, а също и 5 P (s):

1) е перфектен

2) е сложна

3) е удобно

4) е хубаво

5) е пълен

Когато вземем всички ПС заедно и ги съберем, получаваме много ясен резултат = Само красиви двойки Пари (за) Добър пеки!

И каква е тазгодишната колекция? О, Боже. Обаче, съдете се. Тези, които се страхуват от експерименти и тези, които не се страхуват, ще дойдат при тях. Също така любители на стил армия или дори рок звезди.

Обърнете една звезда

Конвертни маратонки

Конвертни маратонки

Конвертни маратонки

Конвертни маратонки

Конвертни маратонки

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече