Extra намаление 10 % с кода EXTRA10 на всички продукти!Свършва за 48 часове 10 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Модна консултация

Какви цветове могат да се комбинират заедно и какви са те?

  08. 02. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

Имам малък проблем с комбинацията от цветове. Харесва ми да нося и черни и кафяви в основата, какви цветове мога да комбинирам върху тях и какво не е наред с тях? Мога ли да ги комбинирам?


Ива Кнечита

Отговор

Скъпи Иво,

черна / кафява цветова комбинация не се препоръчва, ако е тъмнокафява с черно. Ако сте избрали по-светъл нюанс, като лешник, карамел или ръжда, тогава ние го препоръчваме. Въпреки това, ако искате да посъветвате универсалния цвят както с кафяво, така и с черно, можете да изберете синьо . Ако носите например кафяви и черни ботуши с кафява и черна чанта, няма да разваляте тъмносиния палто. И двата цвята ще изглеждат добре в прах, бяло, бежово, керосин, кхаки и всички такива "неутрални" нюанси.

Цветове, които не се вписват наистина са: виолетово със зелено, тъмно кафяво с черно . Ние ще оценим това от нашите глави. Не се страхувайте да комбинирате например оранжево с розово , изобщо не изглежда зле. Наскоро също така летят така наречените монохромни екипи. Това означава например комбинация от вино с винена основа и т.н. Но ако не се страхувате от цветовете, отидете на марката Desigual , която има много цветни таланти и всички цветови комбинации на всяко парче изглеждат страхотно.

Desigual

Добър ден за www.different.cz Никол.

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече