+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Каква рокля за коледното парти?

  19. 12. 2017      От модния свят

Коледа и тук ли са, и нямате нищо общо със себе си или с парти или коледни картички? За щастие, ние сме тук и ние ще се радваме да ви посъветваме. Можете да вдъхновите нашите избрани от нас видове избор. Това е смесицата от най-луксозните световни марки, които имаме на склад! Това е нашата нова италианска марка, Rinascimento и Fornarina, вашата любима испански марка Desigual и най-малко популярната марка Scotch & Soda.

Какви други коледни облекла трябва да изберете, скъпи дами, от една великолепна рокля по поръчка. Нека да ги погледнем. Всички парчета попадат в настоящата есенно-зимна колекция от 2017 г. Затова се отпуснете и оставете да се вдъхновите.

Женска рокля от рози

Тази луксозна марка Rinascimento идва от Италия и е вдъхновена от местната ренесансова архитектура. Дизайнерът Викторио Тадеи искаше да прехвърли луксозния италиански дизайн на дрехите, които ще подчертаят най-красивите качества на всяка истинска жена, и това наистина е така. Rinascimento е качествен и луксозен, безкраен дизайн и перфектно прилепване.

В допълнение, дрехите от тази марка се правят в ограничени количества , така че имате огромен шанс, че няма да срещнете някого и че наистина ще бъдете оригинални. Те са подходящи за топки, освен за Ball in the Opera, разбира се, но например за ученици, село топки или корпоративни партита. Добре е, но и за други случаи, където ще искате да се чувствате извънредно и секси.

Rinascimento

Rinascimento

Железният рокля на жените

На коледната трапеза, но също и на коледното парти, можете да се впуснете в красива дантелена рокля от марката Desigual . Рокли имат стил, както и пишка . Те са изработени от много удобен материал и изглеждат луксозно. Черният цвят съживява цветните флорални детайли и вързания връх.

Облечи Десигуа

Дамска шотландска и сода рокля

Абсолютно оригинални са тези тъмносини дамски рокли с Scotch & Soda glitter . Те имат луксозен дизайн и интересен отрязък, който ласкае повече типове персонажи. Ролката и дългите гръбчета изглеждат добре на тялото, модерно, с вкус и това е наистина удобно. Можете да отидете на тези дрехи по всяко време и навсякъде и всеки ще ви ласкае. Вземи отровата.

Рокля на шотландски и сода

Женска рокля Форнарина

Истински и модерен дизайн се отличава с тези стилни рокли на Fornarina . Те съчетават изкуствена кожа и плат. Те имат прозрачни ръкави и са предмет на настоящите модни тенденции. Ще ги застреляте и на Бъдни вечер, и на Нова година. Те имат по-хлабав разрез, за ​​да ги накарат да се чувстват комфортно.

Облечи Форнарина

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече