+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Как правилно да изгорите WoodWick свещи

  12. 09. 2018      От модния свят

Запалването на свещта не е наука. Но Уудуик не е свещ. Те са уникални, изработени от висококачествени восъци, прозрачно издухано стъкло и естествен дървен фитил.
WoodWick свещите са магически и затова при правилното им изгаряне е малко заклинание. Когато го "произнасяте" правилно, вие получавате това, което искате - една незабравима атмосфера, пълна с хармонични аромати, зад шума на огъня в камината.

Свещ от дърво

Преди да запалите дървена свещ, имайте предвид, че дървеният фитил е малко по-различен от обикновения памук. Дървесината е достатъчна, за да се възпламени от единия край, пламъкът се разпространява и възелът започва да се напуква.

Оставете свещта да гори, докато восъкът се разтвори от всички страни на стъкления съд. Отнема около 30 минути до един час, винаги в зависимост от размера и формата на стъклото. Восъкът няма да остане на ръбовете и така нареченият тунел не се формира.

Височината на пламъка може да варира, но не е нужно да се притеснявате - дори и малък пламък, който може да изглежда изгорял или изгарящ. Ако свещта започне да пуши или пламъкът се увеличи до 4 см, препоръчваме свещта да бъде издухана, да се охлади и да се скъси фитилът до 0.3-0.6 мм.

Никога не движете свещта, докато не изгори, защото восъкът е горещ и фитилът лесно може да се удави в него. Не го излагайте на течения, не оставяйте отворен прозорец, вентилатор или климатик. Идеалното място за изгаряне е плоска топлоустойчива повърхност и дървена декоративна капачка на свещ може да се използва като основа.

Свещи от дърво

След като свещта се изгаси, восъкът отново се втвърдява и чака, докато отново желаете аромата му. Ако обаче последните 1 см восък е на дъното , не изгаряйте свещта повече. За вашата безопасност WoodWick се изключва веднага щом дъното е близо.

Сега просто трябва да изберете правилния аромат и да се насладите с тези малки съвети правилното изгаряне и напукване WoodWick свещи, които ще ви зарадва и всеки, който ви посети.

Уудуик Оудууд

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече