+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Как да се облича за Свети Валентин?

  21. 01. 2019      От модния свят

За по-малко от месец имаме празник на всички близки, празника на Св. Йоан Кръстител. Свети Валентин. И макар че това е повече от американски празник, нека да признаем, че просто искаме да го отпразнуваме. Само защото сме доволни да имаме скъпата си половина и че имаме стереотип в този ден, можем донякъде да подправим. Независимо дали празнувате празник или не, ние подготвихме някои съвети за вас, които смятаме, че ще минимизират мисълта, че трябва просто да празнувате този празник.

Дамски тоалети за жени

Имаме няколко вида за дамите. Определено трябва да имате предвид, госпожи и господа, че мъжете обикновено обичат женските рокли. Те правят жените жена. Това е факт. Можете да се носите от нетрадиционни женски рокли Desigual, определено може да сте грешник и дамско облекло от тази модна марка Desigual . И не на последно място, не трябва да забравяте предстоящото дамско бельо на Калвин Клайн. Когато си лягате вечер, облечете се в сладко сладката, но секси пижама от Calvin Klein и вярвайте, че вашият Валентин няма да устои.

дамска рокля Desigual

дамско гащеризон Desigual

бельо Calvin Klein

Мъжки костюми за влюбени

Господа, не подценявайте модата на валентинките и сваляйте интересната мъжка риза Desigual. Можете да избирате от различни дизайни. Новата колекция за пролетта и лятото на 2019 г. е пълна с въображаеми парчета, които вашата скъпа половина определено ще оцени. В тази оригинална цветна риза на Свети Валентин със сигурност ще го направите.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече