+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модна консултация

Как да се облича тип триъгълник?

  19. 02. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

Имам широки рамене и гръб, по-големи гърди, малък задник и почти никаква талия. Единственото ми предимство е тънките крака. Не се чувствам добре в дрехите, които нося напоследък, жени, можеш ли да ми посъветваш как да се обличаш?


Хедвика Славна

Отговор

Уважаеми Хедвико,

имате характера на така наречения "обърнат триъгълник" , т.е. формата на буквата V. Вашият характер следователно постепенно се стеснява надолу. Следователно, горната половина на оптичното тяло трябва да бъде стеснена, което означава например необходимостта да се носи кожух без подложка, да се прескочи декорацията в областта на гърдите и да се избегне деколтето или бедрата, разкриващи раменете. Предпочитам да нося по-дълбоки разфасовки или рязания на "лапа", че раменете на оптиката се стесняват и разширяват корпуса.

Обърнете най-голямо внимание на краката и бедрата, които можете да подчертаете с модели, тесни поли или панталони. Те ще отговарят на пола ,, да AAA. "Що се отнася до цветовете, да се носят върховете в тъмни нюанси аа долни гащи ярки. Предимство ще бъде и мини поли или къси рокли, където се открояват красивите си крака. Стилните поли могат да бъдат намерени например в марката Desigual .

женски пола Desigual

Добър ден за www.different.cz Никол.

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече