+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Модна консултация

Как да се облича правоъгълник характер?

  14. 02. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

Имам единна фигура. Широки рамене, бедра и прави талията, някъде четох, че моят тип характер се нарича правоъгълник, така че се чудя как да се обличам правилно. Да се ​​подчертаят предимствата и да се покрият недостатъците. Харесва ми да се обличам с модни парчета и обичам да нося дрехи и по-елегантен стил.


Ева Широка

Отговор

Скъпи Ево,

характеристиката на така наречения "правоъгълник" или вид характер под формата на буквата "Н" обикновено е момчешка фигура, в която раменете са толкова широки, колкото страните и фигурата има лека талия. Имате типична момчешка фигура, така че обичате да носите рокли и по-елегантни парчета, за да се почувствате по-женствени. Разбираме това. Как да го направя? Създайте криви!

Вашата цел ще бъде да създадете илюзия за женски криви. Носете панделки, корсети, топинги, само всичко, което ще създаде паспорт . Широкият колан на талията е отличен избор, фигурата оптически разцепва и създава ефекта на така наречения пясъчен часовник. Ако обичате елегантния стил, тогава със сигурност ще бъдете доволни, че трябва да носите поли и рокли . И определено не се забърквате с нищо, с по-висока талия, независимо дали избирате поли, къси панталони или панталони. Но не се притеснявайте за други важни женски детайли, като дълбоки срезове или деколте "вода", както и тениски и върхове от фини материали с гърди и т.н. Можете да се обличате с характерна огърлица, за да привлечете вниманието към лицето си.

Ако имате тънка фигура, не се страхувайте да използвате няколко слоя. Що се отнася до якетата и палта, препоръчително е да имате твърда и здрава форма. Определено правилото, за да подчертаеш паспорта си! Избягвайте прави и неравномерни разфасовки. Но вие не разваляйте прекалено големите парчета , те крият всичко, а от друга страна, постно краката и ръцете. Можете също да привлечете вниманието с интересни обувки, идва пролетта, така че можете да си купите, например, необичайни пластмасови обувки Мелиса .

женската рокля Desigual

Добър ден за www.different.cz Никол.

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече