info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Модна консултация

Как да се облечете с овална форма?

  16. 02. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

как да се облека, ако имам "овален" тип? Имам по-големи гърди и корем, нямам почти никаква талия и по-голям задник. Най-тясната част от тялото ми е краката. Много е трудно да избера такава рокля, така че да не се чувствам като бъчва. Ще ми посъветвате ли?


Сара Сирова

Отговор

Уважаеми Сара,

това, което определено ви препоръчвам, е визуално да удължите фигурата . Можете да направите това например с по-дълбоко деколте, за предпочитане тип "V", и можете да обличате върховете или роклите леко блестяха по корема, като марката Desigual , а ако имате по-силни ръце, носете ръкави.

Това, за което стоиш на сто процента от твоята фигура, е токчета или обувки на клин . Не се страхувайте да предупреждавате за тънките си крака. Откроявайте силните си страни и скривате недостатъците. Фокусирайте се върху него. Например, можете да подчертаете тънки области с цветни мотиви и светли цветове. Покрийте по-дебели места с матови цветове, за предпочитане без шарки.

Не се страхувайте да носите, поли, особено тесни тесни . Доказан модел, който ви подхожда, е рокля без ръкави . С вашето яке ще получавате талията си, дори тези, които нямате. Ако е възможно, избягвайте да носите щифтове и кръгли деколте. Разбира се, това също зависи от вашата височина. Ако сте малко разстроен, забравете за полата си половината от телето и дългите палта, вие сте визуално свиване. Ще продължите да се подчинявате на правилото "разширение на знака". И за аксесоари - носете великолепни чанти !

женската рокля Desigual

Добър ден за www.different.cz Никол.

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече