+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модна консултация

Как да се облечете с крушовидна фигура?

  10. 01. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

Имам тесни рамене и кръста, малки гърди, широки бедра и бедрата. Аз се боря с него през целия си живот и наистина не знам как да се обличам, за да го направя малко прикрито. Може ли да ми помогнете с моя тип характер?


Зита Калвин

Отговор

Скъпи Зито,

с тия типове характер, които дори не трябва да се бориш или да се безпокоиш, ти обикновено си женска фигура и просто искаш да компенсираш леко несъответствие. Ще постигнете това, като обръщате внимание на горната половина на тялото. Започвайки с отличителни бижута, пухкава прическа, сладък грим или различни шапки, шапки, шалове,

Като цяло, за вашия тип характер, носете по- тъмно дъно, по-лек връх . Не носете режещи ръбове и лъскави материали. Можете да обличате любимите си джинси и по-забележителен връх. Ще бъдете дълбоки, кръгли или лодки деколте.

Ако обичате да носите ризи, те трябва да имат по-големи яки и джобове или шарки. Перфектната услуга ще ви покаже слоеве в контрастни цветове . Определено не препоръчвам твърде дълги върхове за покриване на бедрата. Напротив, опитайте да подчертаете паспорта си, например чрез ивици. Можете също така да опитате модерния къс връх върху тесен тениска.

Ако искате да носите спортен стил, изберете вашите качулки или качулки. Когато избирате панталони, се стремийте към прави изрязвания или опитайте леко панталони в камбаната. Не препоръчвам хип-панталони, защото те са склонни да съкратят краката си. Напротив, трябва да се опитате да удължите краката си. Ще постигнете това с правилната дължина на панталоните си. Ако имате панталони за лятото, толкова дълго на колене или по-горе.

Ако носите пола, то е най-доброто "изрязване" за вас, дължината зависи само от вас, отново, в красотата е проста, избягвайте страхотни модели, можете да направите изключение, ако изберете пола с вертикални ивици.

Вероятно най-доброто обслужване ще ви покаже токчета , което ще удължи оптиката. Но ако предпочитате да носите маратонки, опитайте да изберете един цвят и да стеснитеформи като Converse маратонки . През зимата внимавайте за ботушите, винаги избирайте височината под коленете, а не глезените, отново прости, неподдържани. Също така, фокусирайте се върху заострените, кръгли или квадратни върхове на вашия герой няма да ласкае.

Що се отнася до роклите, можете да изберете да направите течащи, по-хлабави или прекалено големи разфасовки. Накратко, тези, в които ще се чувствате комфортно и удобно.

Надявам се да ви съветвам малко и проблемите ви да се превърнат в радост, вашите недостатъци във ваша полза и вашата тъга в гордостта, че сте различни.

женската рокля Desigual

Добър ден, Никол от www.different.cz

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече