+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Модна консултация

Как да се мият обувките в пералната машина?

  10. 05. 2019      Общи въпроси

Здравейте,

Бих искал да се консултирам с вас. Имам бели маратонки, често ги нося и не искам да губя време в ръката си. Ще ми посъветвате ли идеално да мия машината в пералната машина, така че да не ме боли?


Adam Krásný

Отговор

Скъпи Адам,
Благодарим Ви за въпроса. Въпреки че изглежда, че обувките на повечето хора не са пречистени. Разбира се, необходимо е да се различи кои обувки в пералната машина могат да се мият, а не изобщо. Не мийте кожени и велурени обувки в пералната машина, можете да ги изхвърлите. В пералнята могат да се мият само тъкани обувки.

Как да се мият обувките в пералната машина?

Първо извадете вложките от обувките , които трябва да се почистят на ръка с четка и прах за пране и да се оставят да изсъхнат. След това премахнете връзките от обувките, можете да ги измиете с обикновени дрехи. Добър съвет - завържете ги така, че да не се плъзгат в барабана на пералната машина. След това потопете обувките в кофа с вода, към която можете да добавите малко пролет. След това изплакнете обувките с чиста вода.

Точно преди да поставите обувките си, почистете гумената подметка идеално с паста за зъби или Cifem ( почистващ препарат за баня). Ако всички тези стъпки са завършени, поставете обувките в чанта за измиване или калъфка за възглавници, за да избегнете евентуално разхлабване и в идеалния случай използвайте гел за измиване . Някои перални машини имат програма за пране директно върху обувките. Ако вашата перална машина няма тази програма, настройте прането на фини тъкани, температура на водата до 30 ° C и най-ниската възможна скорост . Това ще предотврати усукване на обувките. След измиване на обувката, извадете я и я оставете да изсъхне за нагряване. Изцедете напълно сушилнята.
как да миете обувките в пералната машина
Приятен ден в www.different.cz, пожелавам Никол.
 
 
 
 
 
Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече