+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модна консултация

Как да се грижим за чантата от кожа и кожа?

  12. 08. 2019      Как да се обличаш

Здравейте,

Имам красива кожа от вашия електронен магазин, но бих искал тя да остане в добро състояние колкото е възможно по-дълго. Какви основни съвети трябва да следвам? благодаря


Иванка Н.

Отговор

Мила Иванко,

Ето няколко основни съвета, за да увеличите живота на вашата кожа или кожено яке.

Импрегнирайте го!

Химическата защита е от съществено значение, ако планирате да използвате яке или обувка или чанта при всяко време. Честите промени на влагата може да не са от полза за кожата. Заедно с ново парче кожа, трябва да осигурите и доказан продукт за импрегниране на кожата и да третирате правилно кожата, като дори пръскате преди първото износване .

По-добре сухо  

Кожата, дори и с най-високо качество, не трябва да става много мокра. Същото се отнася и за кожа. Затова винаги носете чадър със себе си и избягвайте дългосрочния дъжд. Ако вече не можете да предотвратите замръзване, позволете адекватно изсушаване при първата подходяща възможност, за предпочитане при стайна температура, но не в близост до нагревателя и със сигурност не в сушилнята за дрехи). Такива високи температури не са от полза за кожата.

мръсен  

Кожено яке е точно онзи тип дреха, която трябва да бъде поставена в грижите на специалистите за химическо чистене. Тук те трябва да гарантират добро обслужване и правилно използван метод на измиване, който няма да навреди на кожата. Ако не искате или нямате възможност да поставите коженото яке на химическо чистене, тогава обикновено се препоръчва да изберете само ръчно пране, като използвате неагресивни почистващи препарати без омекотител за тъкани и излишен парфюм. Избягвайте пералнята! Това не е добре за кожата - съществува риск от загуба на цветове и увреждане на фини детайли.

Пазете се от гладенето

Кожата може да издържи на топлината на желязото, но не се препоръчва използването на твърде високи температури. Винаги трябва да гладите коженото си яке върху различен плат (например плат) или изобщо не е необходимо да гладите, тъй като материалът е упорит и няма склонност да скърца.

Пазете от пряка светлина

Престоят в кожените якета от слънце не е толкова добър, колкото да стоите под дъжда. Лятото е времето, когато коженото яке трябва да виси сигурно в гардероба на оформената закачалка. Заменете кожената кожа с подходяща   жилетка !

Не забравяйте, че в модните парчета от Differentu ще се чувствате като в кожата си.

Затова хванете нещо за себе си днес! )

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече