+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модна консултация

Как да съвпадна с цветните парчета на Desigual?

  04. 01. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

Обичам дизайнерската марка и аз винаги пазарувам във вашия магазин. Веднага щом се появи нещо ново, като нова колекция, не мога да запазя себе си и да си купя хубаво парче от колекцията. Наистина имам много неща от тази марка и тъй като все още се наслаждавам и не искам да се отърва от тях, помислих си, че ще поискам съвети как да ги нося и да ги комбинирам заедно? Да не прилича на зелено платно.


Милена Черна

Отговор

Мила Милено,

ние сме доволни, че сте същите като нас, сред любителите на Дезидуалните и ние сме още по-доволни да си пазаруваме с вас. И ние дори не се чудим защо се опитваме да бъдем различни, така че винаги ще направим новата колекция в света. И ние също се придържаме към факта, че ние винаги избираме такива парчета, които са годни за дизайн . Можете да комбинирате дизайнерски комплекти от една колекция, както и различни парчета в различни колекции .

Винаги зависи от цвета. В допълнение, пустинята и цветът се носят. Така че винаги изберете комбинация, така че цветовете и мотивите да не пасват. Например, ако изберете тениска, пуловер и чанта с разнообразие от животински теми, няма никакво значение, че едно парче ще бъде зебра, а другото леопард . Надявам се, че разбирате. Вдъхновението може да бъде нашите клипове с Outfit Tips , където редовно съчетаваме нещата в духа на една марка или избираме екипировки във всички марки, които имаме на www.different.cz .

Добър ден, Никол от www.different.cz

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече