Намерете агнето с код с 20% отстъпкаНамерете агнето с код с 20% отстъпкаТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модна консултация

Как да разтягате нови обувки?

  21. 05. 2019      Общи въпроси

Здравейте,

Бих искал да се консултирам с вас. Купих ти нови маратонки и те са доста стегнати, можеш ли да ми кажеш как да разтягам най-добре новите си обувки?

 


Сандра Иванова

Отговор

СкъпаСандро,

Вие със сигурност не сте сами, които могат да "притесняват" този въпрос, затова ви благодарим за това.Има много съвети как да разтегнете нови обувки, но не трябва да забравяте, че трябва да внимавате.

6 съвета за разтягане на нови обувки

  1. Ако трябва да разтегнете обувките си, можете да получите спрей за обувки, който е лесен за използване, както е указано.

  2. Друг начин да разтегнете обувките си е да намокрите или обуете обувките си и да се вмъкнете в обувките си, да ги прегледате няколко пъти у дома и да сте опънати обувките си, особено ако са обувки от кожа.

  3. Можете също така да използвате специална пяна за разпръскване на обувките, които обикновено се намират в обувките. За да се разтегнат обувките с пяна, все още е необходимо да се направят някои носилки, които да държат обувките. Този метод обаче трябва да се повтори няколко пъти. Но можете да изберете и вариант с алкохол. Трябва само да разтриете обувките отвътре.

  4. Ако само върхът на обувката ви бута, можете да го извадите с кърпа, която капе с оцет.
  5. В случай, че имате по-висока стълба и не помагате на класиката с мокри чорапи, накиснете си чорапите с алкохол и преминете през тях няколко пъти.

  6. Смятате ли, че купувате нови летни обувки и техните ленти ви неприятно отрязват? Напръскайте омекотяващия спрей върху лентите или си купите парафинова свещ, която трябва да покриете няколко пъти върху лентите, за да ги омекотите.

как да се простират нови обувки

Приятен ден в www.different.cz, пожелавам Никол.

 

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече