+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Как да подредя чантата си с чантата с любимите ви дрехи?

  06. 02. 2019      От модния свят

Как да се съчетаят торби За торба с тоалета си? За това често ни питате. Може би, защото не знаете съвета, дори няма да купите тази вечна чанта. Ще ви посъветваме в тази статия. Избрахме за вас няколко екипировки, които скоро ще ви кажат.

Пластмасови торбички Определено знаете всичко за торбата. Това е революционна марка с ръчни чанти, които можете да изградите върху собственото си въображение. Въпреки това, ние знаем, че не е лесно да избираме от голям брой от нас, така че сме събрали няколко парчета, за да ви вдъхновим. Ако закупите целия комплект, който можете да закупите само от вътрешната чанта, можете да промените компонентите с течение на времето. Е, как тогава можеш да настроиш цялата чанта към различните тоалети?

Чантата за чанта O, дори и ако е пластмасов материал, ще ви улесни да направите всичко. Независимо дали избирате спортен, елегантен или бизнес костюм. Тя се вписва добре с лятната рокля на Desigual и суитчър Differenta Design. Можете също да носите лъскави гамаши със спортен суитчър и да се обличате с тоалети с качулка. Не се страхувайте да комбинирате цветни дръжки с цветно тяло, ще имате много интересен стил, който много минувачи забелязаха. Това е основният и много повече в следващото видео.

Повече вдъхновение можете да намерите в нашето видео на различен телевизор!

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече