info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Модна консултация

Как да почистите най-често срещаните петна?

  05. 01. 2018      Общи въпроси

Здравейте,

Имам малка дъщеря и обичам да си купя дрехи за себе си и за нея. Малката е дива и разбира се не обръща внимание на дрехите, така че често пия с обикновени петна като шоколад, сладолед на ризата и т.н. За съжаление не мога да премахна петна достатъчно, за да правя нещата в перфектно състояние бихте ми посъветвали как най-добре кървене?


Андреа Havlíčková

Отговор

Уважаеми Андреа,

както казва рекламата: "Изчезват, петна и мръсотия се отърват от теб", така че можем да препоръчаме Vanish за обичайните петна, но ако изхвърлите дрехи с вино, кафе или шоколадови петна, Vanish също може да е кратък. , гърне или червило са също много често срещани места, които едва ли са заети.

Най-ефективното оръжие за премахване на петна е скоростта! Потопете парче, така че да се навлажни възможно най-бързо в студена вода. С топла вода ще бъдете още по-окуражаващи да "оперете" петна, излейте гел за измиване или почистващ препарат на прах или петна върху петна и избягвайте да изтривате тъканта.

Солта, като например петна от вино или кръв, както и 3% водороден прекис, подходяща за бяло пране, също е много ефективна. Има добри настроения на грим или червило петна. Потта от своя страна е оцетен разтвор, лимонена киселина или годна за консумация сол.

Надяваме се тези съвети да са полезни и вие и дъщеря ви отново ще направите хубави бебешки дрехи .

Облечи момичето

Добър ден, Никол от www.different.cz

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече