Минус 20% намаление с код MIDSEASON20 (освен Anekke)Свършва за 240 часове 43 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Модна консултация

Как да почистите кожени обувки?

  12. 08. 2019      Как да се обличаш

Здравейте,

Отдавна търся доказани съвети как да почиствате кожени артикули (напр. Кожени обувки) Не искам скъпите парчета да се напукат и стареят бързо. Бихте ли ме посъветвали как да се грижа за този материал като цяло?

Благодаря ви


момиче

Отговор

Мила Яно,

Благодаря ви за запитването. Кожата е красив и издръжлив материал, но трябва да се грижим добре за него. )

Най-добър приятел: Четка

По-малките петна и мръсотия се отстраняват най-добре от обувката с вода и сапун. Но не е достатъчно за устойчиви петна и ожулвания. Ако обувките са замърсени, използвайте специални продукти, предназначени за почистване на устойчиви петна, четки! Процедурата за лечение на обувки е следната:

1. Отстранете мръсотията с четка

Мръсотията може да отслаби нишките в кожените ви обувки, причинявайки непоправими пукнатини. Внимателно четкайте обувките след всяка употреба.

2. Отстранете упорити петна със сапун

Нанесете малко сапун върху обувката и след това внимателно, с кръгови движения, с меката страна на четката / гъбата, я избършете. По-скоро повторете няколко пъти, с малко вода, не слагайте много вода наведнъж.

3. Нанесете крем за полиране и го нанесете с помощта на четка за обувки

Използвайте бистър или подходящо оцветен полиращ крем и разстелете със суха кърпа по цялата обувка.

4. Полиране!

Оставете крема да се накисне няколко минути след нанасянето. След това ги полирайте отново с чиста, мека кърпа и четка за полиране.

5. Импрегнацията е от съществено значение

След почистване и полиране на обувките, нанесете защитен спрей от разстояние 30 cm. Вашите кожени обувки ще останат меки, гъвкави и водоустойчиви. Повтаряйте прилагането на защитен спрей поне четири пъти годишно, особено ако живеете в район с чести валежи.

Кожени обувки, които ще харесате   Тук!

Не забравяйте, че в модните парчета от Differentu ще се чувствате като в кожата си. Затова хванете нещо за себе си днес! )