info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Модна консултация

Как да носите високи ботуши?

  01. 03. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

Купих тазгодишните високи ботуши над коленете, защото това е огромна модна тенденция и искам да отида с течение на времето. Ние сме в обувката в продължение на един месец и аз ги имах само на краката ми, не знам много за това как да ги носят правилно. Познавате ли ме?


Андреа Колма

Отговор

Уважаеми Андреа,

Факт е, че високите ботуши над коленете са повече в течение тази година в сравнение с миналата година и че това носи не само драматичен, но и практичен поглед към модата! И как да ги носите, така че да не действат провокативно и вкусно, а от друга страна чувствително и елегантно?

Вероятно един от най-добрите начини за носене на ботуши над коленете е и с двата мини поли и поли Midi . Краката ви ще бъдат топло, полата трябва леко да се разшири до формата на обувка с тесен пръст. Не се страхувайте да комбинирате различни цветове и модели. Ако искате да се обличате с нещо по-секси, то това е ясен избор за вас с мини-шал с високи токчета. В комбинация с тъмни чорапи, които ще бъдат елегантно свързани с черни ботуши от велур, вие определено не стъпвате до него.

Можете също така да носите високи ботуши с класически кльощава джинси . Това е залог със сигурност. Добавете прекалено голям пуловер, жилетка или сако и разполагайте с перфектно облекло. Страхотно облекло ще бъдат високите ботуши с рокли във всеки дизайн . Може би дори и с пуловери, плетива, които попадат в задължително трябва този сезон.

Добър ден за www.different.cz, Никол.

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече