+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Как да носите дрехи през есента и зимата?

  17. 10. 2018      От модния свят

Съжалявате ли да отложите и скриете любимите си летни рокли? Не го правете, съветваме как можете да го носите както през есента, така и през зимата. Фактът, че есента току-що е започнала, не означава, че трябва да носите черно и сиво. А природата се вкопчва в красиво цветни цветове, така че защо вие, скъпи дами, да се обличате в черно? В тази статия ще научите как да носите дрехи през есента и зимата!

как да носите есенна рокля

Как да настроите правилната есенна вълна? Лесно. Да, истината е, че никога няма да разваляте нищо черно и сиво, но какво става с горчица, червено, зелено, прахово или синьо? Точки, ивици и цветни мотиви? Ако се чувствате комфортно през лятото, облечете ги в мрачния сезон.

Есенна рокля

Инструкциите са прости. Облечи любимите си рокли и ги нагласи с цветни чорапи. Изхвърлете яке или сако върху тях и рисувайте есенен костюм. В допълнение, преживя огромен бум риза, която можете да комбинирате както с дънки и плетен vestám или потници.

Вярвайте, че преходът от лятото към есента и зимата ще бъде много по-приятно за вас с тези забележителни съоръжения, в които можете да използвате вашите летни улови.

Облечи Десигуа

Шотландска и сода риза

Зимна рокля

Не само летните рокли, но и зимните са идеални за удобно носене. Не е нужно просто да извадите консумативи, но можете да си купите хубаво парче. Това зависи от материала, който ви предпазва от студ. Такива трикотажни изделия, пуловери или пуловери със сигурност няма да ви развалят.

Рокля на шотландски и сода

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече